Gebruiksvoorwaarden

Deze website is onderdeel van Isolatie offertes vergelijken

Isolatie offertes vergelijken beheert meerdere websites waar de gebruiker de dienst wordt aangeboden om offertes aan te vragen en van maximaal 5 aanbieders van het product of de dienst een offerte te ontvangen om zo een gewenst product of dienst te kunnen vergelijken. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de inhoud en het gebruik van de websites van Isolatie offertes vergelijken. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden.

Privacybeleid

Isolatie offertes vergelijken respecteert de privacy van de gebruikers van haar websites. Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met organisaties die niets met onze dienst te maken hebben. Uw persoonsgegevens worden wel gebruikt (eventueel via een businesspartner) om u in contact te brengen met maximaal vijf aanbieders van het product en/of dienst waarvoor u offertes heeft aangevraagd. In ons privacybeleid wordt uitgelegd hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens en hoe we uw privacy beschermen wanneer u onze website gebruikt.

Geen garanties

Isolatie offertes vergelijken probeert deelnemers en aanvragers van producten en/of diensten via haar website bij elkaar te brengen. Isolatie offertes vergelijken heeft slechts een faciliterende rol bij het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Isolatie offertes vergelijken geeft geen garanties ten aanzien van de (kwaliteit van) geleverde diensten en/of werkzaamheden en is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het vastleggen van goede en duidelijke afspraken met degene die uw eventuele opdracht gaat uitvoeren.

Minderjarigen

De dienst van Isolatie offertes vergelijken is slechts toegankelijk voor minderjarige gebruikers indien zij daarvoor toestemming hebben gekregen van hun wettelijke vertegenwoordiger.

Wijzigingen gebruiksvoorwaarden

Isolatie offertes vergelijken behoudt zich het recht voor deze gebruiksvoorwaarden aan te passen. Isolatie offertes vergelijken adviseert u daarom regelmatig op deze pagina te kijken voor eventuele veranderingen die zijn doorgevoerd.